«200 семей грабят всю Россию»

4 листопада 2017 року в Москві в Любліно пройшов Російський Марш, у якому взяли участь від 200 до 300 осіб. В результаті поліція затримала до 70 потенційних учасників, що не допущені до ходи. Серед затриманих, за словами націоналіста Івана Білецького, всі заявники протестної акції.

5 листопада декілька сотень москвичів вийшли на Манежну площу. Учасники заходів висловлювали своє невдоволення нинішньою політикою російської влади. Але якщо подивитися на аналогічні заходи 4 листопада цього року і 2014 -го, то порівнювати є що.  І справа навіть не в тім, що цього року прийшло на заходи набагато менше учасників. ніж минулого та позаминулого років. Як нам повідомили джерела, що проживають в Москві та Санкт-Петербурзі, люди бояться репресивних заходів з боку влади. Тим більше, що лідери опозиції розрізнені  — одні за кордоном, деякі — за решіткою, а деяких взагалі вже немає на цьому світі. До того ж, зараз діють кримінальні норми, за якими можна запроторити за грати (у 2014 році таких кримінальних санкцій не існувало).

Цьогорічну акцію у Москві можна охарактеризувати однією тезою, яку висловив учасник акції. «200 сімей грабують всю Росію», — зазначив він.

А ось як відбулася акція цього ж дня і в цьому місці 2014 року...

4 листопада 2014 року в Москві в районі Любліно пройшов «Російський марш», в якому взяло участь близько 2 тисячі осіб.

Маніфестанти протестували проти «засилля Кавказу» в Москві, свавілля чиновників і агресії Кремля проти України. Різноголосся гасел — від «Кримнаш» до «Слава Київській Русі» — обумовлена ​​роздробленістю суспільства і пропагандистською підміною смислів, що практикується в путінських ЗМІ. Марш пройшов без особливих пригод, якщо не брати до уваги кількох затримань вже після його закінчення.

Учасники маршу скандували гасла:

 

«ДНР — гори в огне!»

«Нет агрессии России в Украине!»

«Путин — х...йло!»

«Слава Киевской Руси — Новороссия соси!»

«Один за всех и все за одного»

«Слава Украине! Героям слава!»

Журналістам в бліц-інтерв'ю учасники заходів відверто пояснювали, чому вони прийшли підтримати марш. Ось лише деякі відповіді:

«Я не согласен с режимом, который правит в стране — этот режим направлен против русских»

«В стране правят не славяне, а кавказцы..."

«Нет мест в школах для русских, нет мест в детских садах. Приходится им (кавказцам-азиатам) платить. Они приехали как гости, а чувствуют себя, как хозяева".

«Они насилуют наших детей, развращают молодежь наркотой...»

«У нас как — они что-то там подумают наверху, а о народе никто не думает»

«Крым — не русский, он — Путина, потому что у русских нет даже своей Москвы, своей земли нет... За счет того, что наш концлагерь увеличился за счет Крыма — радости от этого нету»

«Против гражданской войны в Украине, которую российская власть развязала»

«Я за свободную Украину, а то, что Крым наш (российский. -Ред.) — не вызывает никаких сомнений»

Ще цікаві повідомлення

One Thought to “«200 семей грабят всю Россию»”

  1. дан

    Страна рабов

Не бажаєте прокоментувати?