18 серпня обиратимуть директора Музею Революції гідності

18 серпня відбудеться повторне жеребкування кандидатур від громадських організацій, що обиратимуть директора Музею Революції гідності. 

музей революція гідності 212 серпня об 11.00 в Українському  кризовому медіа центрі пройшло жеребкування кандидатур від громадських організацій, які обиратимуть генерального директора Національного меморіального комплексу Героїв Небесної Сотні – Музею Революції гідності у складі конкурсної комісії. Однак з технічних причин онлайн-трансляція заходу не була проведена.

Оскільки частина шоста статті 213 Закону України «Про культуру» передбачає проведення онлайн-трансляції жеребкування, жеребкування 12 серпня 2016 року визнано протокольним рішенням комісії для проведення жеребкування таким, що не відбулося.

Український інститут національної пам’яті просить вибачення за технічні незручності та інформує, що повторне жеребкування відбудеться вже 18 серпня об 11.00 в Українському кризовому медіа центрі. Захід  транслюватиметься онлайн на каналі Українського кризового медіа центру та на офіційному сайті УІНП.

Нагадаємо, що 22 липня Український інститут національної пам’яті оголосив конкурс на посаду генерального директора Національного меморіального комплексу Героїв Небесної Сотні – Музею Революції гідності. Згідно із Законом України «Про культуру», директора обиратиме конкурсна комісія, до складу якої входитимуть 3 представники від органу управління (Український інститут національної пам’яті), 3 – від трудового колективу музею та 3 – від громадськості. Заявки на участь у жеребкуванні подали три громадські організацій: ГО «Агенція культурних стратегій», ГО «Конгрес активістів культури», ГО «Культурна Асамблея».

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?