17 лютого — День жалоби у Чернігові

17 лютого 2018 року у місті Чернігові оголошено день жалоби на знак скорботи за загиблим учасником АТО-чернігівцем Сисковим Дмитром Вадимовичем.

Цього дня відбулося прощання та поховання героя на міському кладовищі «Яцево». Відспівували загиблого захисника України у Катерининській церкві.
Розпорядження про оголошення дня жалоби Чернігівський міський голова підписав сьогодні.
«Для вшанування пам’яті загиблого учасника антитерористичної операції  Сискова Дмитра Вадимовича, молодшого сержанта Збройних Сил України, та пам’яті військовослужбовців – учасників антитерористичної операції, які загинули, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, мирних жителів на сході України, керуючись статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
— На знак скорботи за загиблим забезпечити приспущення Державного Прапора України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах органів державної виконавчої влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій міста.
— Обмежити проведення розважально-концертних заходів на території міста. — Заборонити звучання розважальної музики на ринках, у закладах торгівлі та ресторанного господарства, в громадському транспорті», — зазначено в розпорядженні.
Сисков Дмитро Вадимович, 1980 р. н., уродженець міста Чернігова, молодший сержант, загинув 12 лютого 2018 року в районі селища Кримське Луганської області під час обстрілу у зоні проведення військових операцій на cході країни. Служив Дмитро молодшим сержантом 16-го окремого мотопіхотного батальйону «Полтава» 58-ї окремої мотопіхотної бригади. Дмитро Вадимович Сисков (позивний Провідник) народився 18.06.1980 року в Чернігові.
Він у 1997 р. закінчив загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №2 м. Чернігова, потім проходив строкову військову службу в МНС. З 25.05.2015 р. по 19.09.2016 р. проходив військову службу за контрактом у Збройних Силах України на посаді водія. Звільнений в запас у зв’язку із скороченням штатів. Працював у ТОВ «Нормаль-Україна» майстром будівельних та монтажних робіт. З жовтня 2016 року пішов боронити незалежність та суверенітет Україні, підписавши контракт.
Дмитро не одружений, залишилися мати і батько.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?