1,5 тис. учасників АТО отримали допомогу у Чернігівському шпиталі

фотоУ Чернігівському госпіталі продовжують курс лікування поранені військовослужбовці Збройних Сил України, які були переведені до військово-медичної установи з лікувальних закладів зони проведення антитерористичної операції.

Керівник госпіталю полковник медичної служби Олександр Слєсаренко повідомив, що поранені військовослужбовці повністю забезпечені всіма необхідними медикаментами, а також в медичній установі функціонує вся необхідна діагностична і лікувальна потужність для повноцінної роботи медиків.

— За період проведення антитерористичної операції на сході України лікування в госпіталі пройшли 1592 військовослужбовці. Сьогодні в лікувальному закладі на стаціонарному лікуванні перебуває ще 20 бійців. Крім цього, 174 військовослужбовців переведено для реабілітації в санаторії Міністерства оборони України, — зазначив  полковник медичної служби Олександр Слєсаренко.

Надавати якісну медичну допомогу пораненим допомагають волонтери та благодійники. Вони щоденно обходять поранених бійців та з’ясовують їхні потреби. Приносять речі першої необхідності, предмети побуту, гігієни, миючі засоби та домовляються про додаткові обстеження вояків.

— Праця наших волонтерів та благодійників сьогодні є вкрай важливою. Допомога, спілкування і турбота приносить максимальну користь для бійців та допомагає їм скоріше одужувати, – підсумував керівник військового шпиталю.

Олександр ШТУПУН

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?