12 років «світить» молодикам, які скоїли розбійний напад

Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт за фактом вчинення розбійного нападу на фермера у Новгород-Сіверському районі Чернігівської області.

Прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно двох осіб, які здійснили розбійний напад на місцевого фермера та крадіжку товаро-матеріальних цінностей.

За даними слідства, 13 лютого 2020 року мешканці Семенівського та Корюківського районів, один з яких неповнолітній, проникли до господарства фермера у селі Орлівка Новгород — Сіверського району.

Зловмисники були в масках та мали при собі пневматичну зброю та металеву трубу, якою і вдарили господаря по голові, коли той вийшов з будинку.

Від сильного удару чоловік почав голосно кричати та кликати на допомогу. Не очікуючи такої поведінки, обвинувачені втекли.

Також встановлено, що незадовго до розбійного нападу вони скоїли крадіжку товаро-матеріальних цінностей на території Сосницького району, завдавши потерпілим майнової шкоди на суму близько 50 тис. грн.

Досудове розслідування за вказаними фактами завершено. Дії осіб кваліфіковано за ч. 3 ст. 185 (крадіжка), ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Як повідомили в Менській місцевій прокуратурі, обвинуваченим обрано запобіжні заходи у виді домашнього арешту та тримання під вартою.

Санкції статей за якими обвинувачуються особи передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк до дванадцяти років.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?