100 тисяч доларів пропонували поліцейським

Копи відмовилися від хабара, пропонованого криміналом. Прокурорам та суддям — приготуватися. 

27 вересня один з чернігівських кримінальних авторитетів, схоже, догрався. Вирішив віджати мікроавтобус у водія разом зі скупленими грибами. І віджав. Красиво, як у кіно. Виїхав на зустрічну смугу перед водієм, який віз на своєму авто гриби до Чернігова, змусив зупинитися та вийти з машини і надавав копняків. Бус поїхав. «Ікс-п’ятий», який блокував бус, поїхав услід.
 
Постраждала особа зателефонувала у поліцію, як тільки змогла. Поліцейські відпрацювали добре — встигли перекрити дороги. Нападник побачив кордон і втік з машини, і після цього доїхав до Чернігова попуткою. Та копи все одно його вирахували. І — от халепа — закрили! І спільника теж!
Факт цієї події підтвердив начальник сектору зв`язків з громадськістю Головного управління Національної поліції в Чернігівській області підполковник Сергій Бриль. Він зазначив, що правопорушники неподалік Сновська зімітували на дорозі ДТП, внаслідок чого водій, який віз гриби, вимушений був зупинити своє авто. Ну, а далі, як кажуть, справа техніки.
Але завдяки введенню поліцейськими оперативного плану «Перехват», порушники були вчасно затримані. У даний час вони знаходяться в ізоляторі тимчасового утримання. Їм вручена обґрунтована підозра у вчиненні особливо тяжкого злочину за ч.3 ст. 289 Кримінального кодексу України. Внесено подання до суду щодо обрання міри запобіжного заходу — тримання під вартою. Отже, сьогодні суд вирішить — що далі робити з нападниками.
Також з неофіційних джерел стало відомо, що «круті» хлопці (а один з них входить до кола кримінальних авторитетів) вже спробували усе «порішати» своїми каналами. Не пройшло і доби з моменту затримання, як до поліцейських раптом «підкотилися» певні люди з дуже цікавою пропозицією: за сотню кілобаксів (100 тисяч доларів тобто) відпустити страждальця. Копи встояли. І відмовили! Тепер залишається чекати, куди «рішали» посунуть далі. До прокуратури, чи відразу в суд? В усякому разі, і прокурорам, і суддям варто бути готовими: невдовзі їх спробують купити.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?